Printable Version | Subscribe | Add to Favourites
New Topic New Poll New Reply
Author: Subject: wanted to say hi in newbies but unable to due to
remal

posted on 21/5/17 at 10:17 AM Reply With Quote
wanted to say hi in newbies but unable to due to

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

this above

Went to post in weclome back and not allowed to so how do I introduce myself

View User's Profile View All Posts By User U2U Member
Banana

posted on 21/5/17 at 08:12 PM Reply With Quote
I think you just have.. sort of

Welcome.

View User's Profile View All Posts By User U2U Member
remal

posted on 22/5/17 at 07:31 AM Reply With Quote
well i had to at some place. and cheers

I hate coming to a new forum ( well i've been on here many times in the past just not registered)

View User's Profile View All Posts By User U2U Member
ReMan

posted on 22/5/17 at 10:48 AM Reply With Quote
Agreed, wouldn't worry about formal introductions
hello!


[Edited on 22/5/17 by ReMan]





www.plusnine.co.uk
∙،. ˘≈ﺣ

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member   ReMan 's ICQ status
nick205

posted on 22/5/17 at 01:50 PM Reply With Quote
Pretty much all are welcome here in my experience. Pretty well all questions are well answered too - there's a lot of knowledge available here on car building and other subjects. Welcome aboard
View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member
Mavrik

posted on 3/8/17 at 07:08 PM Reply With Quote
Error in Syntax

I had the same issue!!





My Other Rides:

HRC Limited Edition RR-7 Fireblade

350zed HR 313 Convertible

Mercedes-Benz SLK Kompressor

View User's Profile View All Posts By User U2U Member
JC

posted on 27/10/18 at 10:32 AM Reply With Quote
I just tried to upload and have the same - how did you fix it please?
View User's Profile E-Mail User Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member
gremlin1234

posted on 27/10/18 at 11:21 AM Reply With Quote
quote:
Originally posted by JC
I just tried to upload and have the same - how did you fix it please?
there are currently two new threads about the sql photo upload errors
https://locostbuilders.co.uk/forum/18/viewthread.php?tid=213648
and
https://locostbuilders.co.uk/viewthread.php?tid=213673

View User's Profile View All Posts By User U2U Member

New Topic New Poll New Reply


go to top






Website design and SEO by Studio Montage

All content 2001-16 LocostBuilders. Reproduction prohibited
Opinions expressed in public posts are those of the author and do not necessarily represent
the views of other users or any member of the LocostBuilders team.
Running XMB 1.8 Partagium [ 2002 XMB Group] on Apache under CentOS Linux
Founded, built and operated by ChrisW.